Αρχική Ν. Αρκαδίας Παρουσιάζεται ο φοιτητικός οδηγός στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Παρουσιάζεται ο φοιτητικός οδηγός στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου η συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την παρουσίαση του Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων και Προνομίων
Στα πλαίσια της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, 1ος όροφος).
Το κύρια θέματα της συνέντευξης αφορούν:

• Την παρουσίαση του Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων και Προνομίων
• Την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος.
Λίγα λόγια για τον οδηγό
Ο παρών «Φοιτητικός Οδηγός Εκπτώσεων και Προνομίων» είναι μία κοινή προσπάθεια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να διευκολύνει την καθημερινότητα των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ και να αυξήσει τα οφέλη που θα έχουν από τη φοιτητική ζωή τους στην πόλη μας. Ενημερώνοντας τους φοιτητές για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις & προνόμια, δίνεται μια πολύ σημαντική δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ, προβάλλοντας παράλληλα τις προσφορές τους προς τους φοιτητές.

Ο «Φοιτητικός Οδηγός Εκπτώσεων και Προνομίων» βρίσκεται αναρτημένος στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr ) και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (www.uop.gr ), ενώ έντυπη μορφή του θα διανεμηθεί σε όλους τους φοιτητές των Τμημάτων της Τρίπολης. Αυτή η πρώτη έκδοση θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2014, οπότε και θα εκπονηθεί νέος Οδηγός για την επόμενη φοιτητική χρονιά. Πρόκειται για μία πρώτη προσπάθεια που διαρκώς θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται.