Αρχική Χωρίς κατηγορία Σύσκεψη άρον- άρον στο ΥΠΕΚΑ με Τατούλη και ΤΕΡΝΑ

Σύσκεψη άρον- άρον στο ΥΠΕΚΑ με Τατούλη και ΤΕΡΝΑ

Και ενώ η Μεεσηνία “βρυχάται” κατά του εργοστασίου στην περιοχή της Καλλιρόης , οι εξηγήσεις Τατούλη που έφτασε στην περιοχή χθές δεν καθησύχασα, ο Υπουργός Γιάννης Μανιάτης συγκαλεί άρον – άρον σύσκεψη με τους εκπροσώπους της εταιρίας ΤΕΡΝΑ προκειμένου να καμφθούν τα όποια εμπόδια προς την αδειοδότηση του έργου.
Η σύσκεψη κανείς δεν ξέρει εάν ήταν προγραμματισμένη ή εάν προέκυψε μετά τις αντιδράσεις εκ της Καλλιρόης και φυσικά; τις τοποθετήσεις της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου και Μεσσήνιας Νάντιας Γιαννακοπούλου χτες το βράδυ στην τηλεόραση BEST.
Το βέβαιο είναι πως οι εμπλεκόμενοι έχουν θορυβηθεί και ο Περιφερειάρχης -ο οποίος θα μετάσχει στην σύσκεψη-θέλει να έχει δεδομένα στα χέρια του πριν από την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού που έχει καθοριστεί για την Δευτέρα και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα αυτό, παρουσία και εκπροσώπων της προσωρινής αναδόχου εταιρίας.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης, συγκαλεί σύσκεψη υπό την προεδρία του την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και εκπροσώπων της εταιρίας «ΤΕΡΝΑ» προσωρινού αναδόχου της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών για την ταχύτατη περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου