Αρχική Χωρίς κατηγορία “Παγωμένες” οι εργασίες στην Γ. Παπανδρέου… Ως πότε;

“Παγωμένες” οι εργασίες στην Γ. Παπανδρέου… Ως πότε;

Τα έργα για το αντιπλημμυρικό του Ξηριά που αφορούν την Γεωργίου Παπανδρέου ξεκίνησαν πριν… πολύ καιρό ! Απαίτησαν την μονοδρόμηση της οδού στο τελευταίο της κομμάτι πριν από την συμβολή της με την Εθνικής Αντιστάσεως , μονοδρόμηση η οποία έγινε μόνιμη κατάσταση. Τα έργα στο ποτάμι έχουν σταματήσει για πολλοστή φορά.
DSCN3222

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται εργασίες που ξεκίνησαν – και πάλι για λίγες ημέρες διήρκησαν όμως – 1χρόνο πριν στις 11 Οκτωβρίου του 2012 … Τότε οι κάτοικοι είχαν αναθαρρήσει, το ίδιο και η δημοτική αρχή ,πιστεύοντας πως τα έργα θα τελειώσουν επιτέλους και η θωράκιση θα είναι γεγονός. Επιπλέον η Γ. Παπανδρέου θα δοθεί στην κυκλοφορία στο σύνολό της, δίχως να γίνεται το κομφούζιο που παρατηρείται σήμερα και είναι φυσικό επακόλουθο της νοοτροπίας του «εγώ έχω προτεραιότητα», ασχέτως των νέων σημάτων κυκλοφορίας τα οποία έχουν τοποθετηθεί αλλά ελάχιστοι βλέπουν και συνεπώς ακολουθούν.
Το ερώτημα λοιπόν είναι: Για πόσο ακόμα καιρό θα παραμένουν παγωμένα τα έργα στο συγκεκριμένο σημείο; Θα φτάσουμε την 20ετία από την έναρξη του προκειμένου να ολοκληρωθεί; Και μέχρι τότε τι; Θα παρακαλάμε να μην βρέχει μήπως και έχουμε και πάλι πλημμυρικά φαινόμενα ;
DSCN3225
Συν αυτώ βέβαια είναι και ο κίνδυνος ατυχήματος που ελλοχεύει στην Γ. Παπανδρέου…

??????????