Αρχική Ν. Κορινθίας «Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην 5Η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθία 2013»

«Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην 5Η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθία 2013»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2013, η μεγαλύτερη και καλύτερη από κάθε άλλη φορά που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας με τον αριθμό επισκεπτών να καταγράφει σημαντική αύξηση 20% έναντι της τελευταίας διοργάνωσης.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, έδωσε και σε αυτή την έκθεση το «παρών», προκειμένου να ενισχύσει την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων του νομού μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκαν πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα να κλειστούν σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες.

Την έκθεση επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Σύριος, ο Πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Τότσης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καραγιάννης.
Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν συναντήσεις με επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν στην έκθεση, προκειμένου να αναπτύξουν συνεργασίες με επιχειρήσεις του νομού μας.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν κάτω από την ομπρέλα του Επιμελητηρίου: Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών και Επισιτιστικών επιχειρήσεων Στεμνίτσας, Ανδρέας Σύριος – Βιοτεχνία Ειδών Θέρμανσης, Γεώργιος Καραγιάννης – Ηλιακοί Θερμοσίφωνες.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ.