Αρχική Ν. Κορινθίας Μετά το πολιτικό «διαζύγιο», ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Γ. Γκεζερλή

Μετά το πολιτικό «διαζύγιο», ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Γ. Γκεζερλή

-Μέμφεται τον νυν Δήμαρχο για σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ σε έργα βιτρίνας και προβολής
Της Χριστίνας Τσιορωτά
Την υποψηφιότητά του για τον Καλλικρατικό δήμο της Κορίνθου ανακοίνωσε ο τέως Δήμαρχος Σολυγείας και δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου σήμερα, Γιάννης Γκεζερλής. Της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας προηγήθηκε ένα «ηχηρό» πολιτικό διαζύγιο με την παράταξη του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού όπου κατεγράφησαν ενστάσεις, αντιδράσεις και καταγγελίες οι οποίες εν αρχήν ξένισαν , εν συνεχεία όμως οδήγησαν σε αυτό ακριβώς το συμπέρασμα, δηλαδή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.
Από τον τίτλο που επέλεξε ο Γιάννης Γκεζερλής για το κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα, δεν γίνεται αντιληπτή η υποψηφιότητα. «Εξόριστοι όσοι δεν ζουν στο κέντρο της Κορίνθου» διαβάζουμε συμπεραίνοντας πως πρόκειται ουσιαστικά για μια δήλωση καταδίκης της πολιτικής του νυν Δημάρχου σε κέντρο και περιφέρεια, τα λεγόμενα μας επιβεβαιώνουν: «Οι χιλιάδες κάτοικοι που ζούν στις συνοικίες της Κορίνθου και ιδιαίτερα στα χωριά αισθάνονται και είναι εξόριστοι από τον Μητροπολιτικό δήμο της Κορίνθου. Χωρίς τα στοιχειώδη είναι οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας του δήμου .Απουσιάζει η φροντίδα και η παρουσία του δήμου σε όλους τους τομείς από την καθαριότητα μέχρι τις υποδομές .Ο κ. Πνευματικός εσχάτως ανακάλυψε ότι υπάρχουν και αυτοί οι πολίτες και τρέχει προεκλογικά να υφαρπάξει την ψήφο τους για μία ακόμα φορά .Χρησιμοποιεί το νερό ως δέλεαρ των ψηφοφόρων.Θεωρεί ότι θα τους κλείσει τα μάτια.»
Ο υποψήφιος πια Δήμαρχος κατηγορεί την σημερινή δημοτική αρχή για έργα βιτρίνας στην υπηρεσία των οποίων τέθηκαν χιλιάδες ευρώ, μιλώντας για πολίτες 1ης και 2η κατηγορίας. «Θα ξεχάσουν άραγε ότι επι 3 χρόνια τους αγνοούσε επιδεικτικά ο δήμος; Θα ξεχάσουν ότι τα ταμεία ο δήμαρχος τα έχει κλειστά για αυτούς, όπως και την πόρτα του γραφείου του. Αυτοί οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας είναι έντιμοι εργαζόμενοι και οικογενειάρχες και δεν ανήκουν στις παρέες των golden boys και των διαφόρων lobby που είναι οι προνομιακοί του συνομιλητές.»
Στην δήλωση έχει επιλεγεί για να αναγγείλει την υποψηφιότητα το ρήμα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με κεφαλαία γράμματα προς υπερσημείωση προφανώς το οποίο επαναλαμβάνεται δυο φορές πριν να μπει η υπογραφή και η αναγραφή της νέας ιδιότητας «υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου».
«ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Για να νοιώσουν οι συνοικίες και τα χωριά της Κορίνθου, ότι υπάρχει ένας δήμαρχος που δεν τους θυμάται μόνο πριν τις εκλογές αλλά καθημερινά δίνει την μάχη μαζί τους. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Για τους αδικημένους της Κορίνθου. Αυτούς που τους αξίζει η αγάπη και ο σεβασμός. Για να μην νοιώθει κανένας δημότης ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ – Υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων
Μένει πλέον να δούμε ποιοι θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του υποψηφίου Γιάννη Γκεζερλή,ποιοι θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, αν θα υπάρξει στήριξη κόμματος και φυσικά; Μένει να δούμε και το εάν επιλεγούν τα 2 ψηφοδέλτια για την εκλογή των νέων αιρετών εκεί όπου ο καθένας θα μετρήσει τις δικές του και μόνο δυνάμεις.
Άραγε να υιοθετηθεί το «ιστορικό» σύνθημα Γκεζερλή περι ανεξάρτητου κράτους Σολυγείας τότε και στη νέα καμπάνια; Ίδωμεν!